Kantoor / Productie / Magazijn
huren

Uw productieruimte uitbreiden of uw magazijn verbreden, ik heb meerdere productie en magazijn ruimtes te huur. De panden hebben een oppervlakte van 80 m2 tot 600 m2 en het aanbod is divers!

Tevens zijn de productie en magazijnruimtes voorzien van:

  • Airco
  • Aparte spreekkamers
  • Ledverlichting
  • Netwerkbekabeling
  • Stopcontacten
  • Duurzame materialen

Daarbij zijn veel bedrijfsruimtes voorzien van een kantine (Grand Caf├ę uitstraling) met een prettige kijk naar buiten. Naast het aanbod productie en magazijn ruimtes heb ik ook kantoorruimtes met verschillende oppervlaktes op het bedrijventerrein Wijnbergen in Doetinchem.

Productie of magazijnruimte huren?

Hieronder vindt u de bedrijfsruimtes die ik momenteel ter beschikking heb. Het is een divers aanbod met verschillende productie en magazijnruimtes, waar iedereen direct in terecht kan.

Bent u of kent u iemand die interesse heeft in een unieke bedrijfsruimte die van alle gemakken voorzien is? Graag ga ik met u om tafel om alles door te nemen en samen kijken we naar de geschikte locaties voor uw bedrijf. Mocht ik op dit moment geen aanbod hebben voor productie en magazijn ruimtes, verwijs ik u door naar een van mijn collega verhuurders.

Geïnteresseerd in een bedrijfspand?

Heeft u vragen of andere zaken gerelateerd aan mijn aanbod bedrijfspanden. Neem dan contact met mij op, u kunt mij bereiken op telefoonnummer: 06-20000536 of via mail op info@vdkverhuur.nl. Ik ben u graag van dienst en help u met het zoeken naar een geschikt pand.

pexels photo 1797428

De panden
in Doetinchem