Over
bedrijventerrein Wijnbergen

Er zijn op bedrijventerrein Wijnbergen verschillende mogelijkheden om een kantoorruimte, productieruimte of magazijnruimte te huren. Bedrijventerrein Wijnbergen ligt centraal in Doetinchem, is gelegen aan de A18 en de op regionaal gebied belangrijke Europaweg. Via de nieuwe brug over de Oude IJssel is er een snelle verbinding tussen het bedrijvenpark en de stad van Doetinchem. Een ideale ligging, waarbij het bedrijventerrein voor wegverkeer bijzonder goed bereikbaar is en ook goed zichtbaar vanaf de omliggende hoofdwegen. Op dit bedrijvenpark bevinden zich tot nu toe ongeveer 200 bedrijven van klein tot groot en van regionaal tot internationaal, al met al veel diversiteit op het bedrijventerrein Wijnbergen.

Bedrijfsruimte huren

Bent u op zoek naar een bedrijfspand voor uw onderneming? Ik heb zowel kantoorruimtes als productie en magazijnruimten. Voor het aanbod neem dan vooral een kijkje op kantoorruimte huren en productie/magazijn ruimte huren. Zo kunt u kantoorruimtes huren vanaf 25m2 tot 300m2 en productie en magazijnruimtes vanaf 75m2 tot aan 1000m2. De panden bevinden zich voornamelijk op het bedrijventerrein Wijnbergen in Doetinchem, daarnaast heb ik ook nog enkele andere panden in verschillende delen van Doetinchem.

Stichting Beheerfonds Bedrijventerrein Wijnbergen

Het bedrijvenpark heeft een management dat het hele terrein onderhoudt, onder de naam stichting Beheerfonds Bedrijventerrein Wijnbergen (SBBW). In 2002 werd deze organisatie met behulp van de gemeente Doetinchem op aanraden van de Vereniging Industrie, Groothandel & Dienstverlening (IG&D), opgestart. De stichting is ook erg actief in het streven naar een energieneutraal bedrijventerrein. Momenteel zijn alle panden voorzien van ledverlichting en kijk ik met meerdere partijen naar de mogelijkheid om alle bedrijfsruimtes te voorzien van zonnepanelen in de nabije toekomst.

Heeft u interesse?

Bent u ge├»nteresseerd in het huren van een bedrijfsruimte op bedrijventerrein Wijnbergen. Neem dan gerust contact op, u kunt bellen op 06-20000536 of een mail sturen naar info@vdkverhuur.nl. Ik voorzie u graag van meer informatie over het aanbod bedrijfsruimtes en als u vragen heeft kunt u die te allen tijde stellen.

wijnbergen

De panden
in Doetinchem